Novinky, aktuality

05. 04. 2011

Multifunkční gril 3v1 - gril, udírna a ohniště v jednom


    
Multifunkční gril 3 v 1 ocení milovníci dobrého jídla. Umožní Vám totiž doma udit, grilovat i opékat. Využijete ho také při na chatě, chalupě, u rybníka nebo v kempu na dovolené.                                                     
-
Pokrm je tepelně připravován nad nádobou s vodní lázní pomocí tepla a dýmu. Tím nedochází ke vzniku zdraví škodlivých látek, které by se jinak dostávali do připravovaných pokrmů.
-
Gril se skládá ze tří na sebe nastavitelných částí, které lze použít jako ohniště, vyšší gril nebo uzavřenou udírnu. Dvě spodní části jsou opatřeny dvířky pro přikládání a kontrolu ohně, součástí vrchního poklopu je teploměr se stupnicí do 300°C, dvě tyče určené pro zavěšení uzených pokrmů a odklápěcí otvor pro vypouštění kouře.

 


 

Topí se v dolní části na malé mřížce uložené v kovové nádobě pomocí dvířek v plášti grilu. Ve střední části je umístěna druhá kovová nádoba s vodou, nad níž se na kovové mřížce grilují pokrmy. Pokud nechcete gril využívat jako vodní, vyjměte nádobu z grilu a připravujte pokrmy pouze nad otevřeným ohněm. Možné je také udit maso či klobásy buď na kovové mřížce nebo zavěšením na tyč ve víku udírny. Intenzitu žáru ohně lze regulovat buď dvířky v plášti grilu nebo pomocí větracího ventilu ve víku grilu. Spodní díl s nádobou a malou mřížkou lze využít i jako otevřené ohniště na terase, nebo tam kde není prostor na přírodní ohniště.
           

Multifunkční gril 3v1

  • 3 na sebe nastavitelné části, jednoduché sestavení a použití
  • spodní díl použitelný jako ohniště na opékání pokrmů
  • prostřední díl s kovovou nádobou na vodní lázeň pro zdravější přípravu jídel
  • horní díl pro kompletaci domácí udírny
  • obsahuje 2 tyče na zavěšení uzených pokrmů
  • dvě spodní části opatřeny dvířky pro přikládání a kontrolu ohně
  • teploměr se stupnicí do 300°C
  • na poklopu umístěn odklápěcí otvor pro vypouštění kouře

 

... zažijte neopakovatelné chvíle při grilování

 

  • TIP
  • Ke grilování je nejvhodnější dřevěné uhlí, k uzení je nejlepší suché dřevo z ovocných stromů a jiných listnáčů.
  • Doba grilování závisí na druhu masa. Ryby, steaky a klobásy se připravují cca 10 – 40 minut. Uvnitř grilu je dostatek místa pro přípravu i většího množství kuřat, steaků a ryb.

 Multifunkční gril 3v1, stejně tak jako ostatní typy grilů zakoupíte v síti našich obchodních partnerů nebo přímo ve firemním internetovém obchodě www.vetroshop.cz v sekci Grily.