Novinky, aktuality

18. 11. 2016

PROVOŇTE SI BYT DOMÁCÍM CUKROVÍM

A jak na to? Vemte oblíbený recept, přidejte naše silikonové formy a máte hotovo.

Bez stresu a hlavně rychle!

 

 
Suroviny:
28 dkg másla
35 dkg hladké mouky
25 dkg moučkového cukru
15 dkg mletých ořechů
4 dkg kakaa
lžička mleté skořice
špetka hřebíčku
 
Postup přípravy receptu
Všechny suroviny dáme do mísy a zpracujeme těsto.
Těsto vtlačujeme do formiček na pracny a pečeme ve vyhřáté troubě asi 7 minut. Vyklopíme, necháme trochu vystydnout a obalujeme v moučkovém cukru
s vanilkovým cukrem. Pracny necháme uležet nejlépe tři týdny.
 
Suroviny:
340g Hery
100g cukr moučka
420g hladke mouky
160g mletých orechu
spetka soli
2x vanilkovy cukr
 
Postup přípravy receptu
Vše zpracujeme v těsto, postupně rukama vyvalujeme delší válečky,
nožem nakrájíme na kousky a tvarujeme malé rohlíčky.Pečeme na 180°C.
Po upečení ještě teplé obalujeme v cukru smíchaném s vanilkovým cukrem.
 
Suroviny:
300 g hladké mouky
200 g tuku
100 g cukr moučka
1 vanilkový cukr
2 žloutky
1lžíce kakaa
pár kapek citrónového aroma
 
Postup přípravy receptu
Ze všech surovin zpracujeme těsto,
kterým plníme formičky.
Pečeme na 180°C.
Plníme libovolnou náplní: máslovým krémem,pudingem, ořechovou směsí.
 
Suroviny:
300 g polohrubé mouky
120 g cukru moučka
240 g Hery
90 g mletých ořechů
1 lžíce kakaa

Nádivka:
100 g cukru moučka
3 žloutky
140 g ořechů
1 lžíce marmelády
1 lžíce rumu
 
Postup přípravy receptu
Vše zamícháme a utvoříme těsto, kterým plníme formičky a pečeme na na 170°C.
Po prvním upečení, už formičky nevymazáváme. Pak plníme nádivkou.

 

Veškeré tyto výrobky zakoupíte v běžné prodejní síti nebo na www.vetroshop.cz v sekci Silikonové formy.

 

 

... pak už stačí jen servírovat a kouzlo vánoc je tady ....

 

Patrový stojan zaplněný dobrotami sladkého vánočního cukroví nebo jiných slaných pochoutek každého zláká k ochutnání.

Veškeré tyto výrobky zakoupíte v běžné prodejní síti nebo na www.vetroshop.cz v sekci Stojany na cukroví.